ZLET za vzlet  2017

Dobro se pripasaj, saj vzletamo v nove dimenzije!

V prihodnjem letu se bomo med 1. In 10. avgustom pripravljali na polet v novo obdobje taborništva na Zletu 2017. Če si se rodil med leti 2004 in 1999 se pridruži svojim vrstnikom iz vse Slovenije na nori dogodivščini, ki jo boš lahko soustvarjal prav ti. Svoje taborniško mesto v malem bomo zgradili ob Velenjskem jezeru in tam preživeli nepozaben tabor.

Kaj: ZLET, vseslovenski tabor za starejše GGje in mlajše PPje

Kje: Severna stran velenjskega jezera, Velenje

Kdaj: 1.-10.8.2017

Kdo: GGji iz voda Banane in Krompirji

Poleti 2017 bo Zveza tabornikov Slovenije ponovno organizirala Zlet. Gre za prav posebno taborniško doživetje, ki se zgodi le enkrat na 4 leta. Dogodek je za udeležence starostno omejen, zato dobi vsak tabornik priložnost za udeležbo le enkrat v življenju. Želimo si, da bi se čimveč GGjev odločilo za udeležbo, saj gre za nepozabno izkušnjo s taborniki sovrstniki iz cele Slovenije. Zaradi velikosti akcije ter števila udeležencev lahko  Zlet GGjem ponudi drugačne delavnice, kot jih sami izvajamo na rodovih akcijah.

Seveda pa se bo med 10. In 20.7 dogajalo tudi rodovo taborjenje, ki ga vsak pravi GG ne sme zamuditi! Zavedamo se,, da se zaradi pogosto prekratkih šolskih počitnic, dopustov ter stroškov vsi otroci ne bodo mogli udeležiti obeh akcij. A kljub temu bi vas vseeno radi spodbudili, da ne zamudite niti enega od teh dveh nepozabnih doživetji. Vodstvo rodu se je zato odločilo, da vsi GGji, ki se bodo udeležili tako RMB Taborjenja 2017 kot Zleta 2017, plačajo le  50% cene taborjenja.

Prijave: do 24.12.2016, na e-mail ela.kranjc@gmail.com ali tel. številko 041 429 262 (Ela)

Cena: 170€, po 15.4 190€

Tabornina za udeleženca vključuje stroške pohodnega tabora, bivanje, prehrano, vodnik, našitek, rutico in vse predvidene aktivnosti. Za vsakega naslednjega člana istega gospodinjstva je cena tabornina za 20 EUR manjša. Podatke o plačilu bomo naknadno sporočili vsem prijavljenim.

Dodatne informacije: http://zlet.taborniki.si/osnovne-informacije/

Taborniški pozdrav!