Zadnje informacije pred odhodom na ZLET

Zlet se že hitro bliža in tudi ajdovski taborniki že komaj čakamo, da odidemo v Velenje. Vodniki si želimo, da bi udeleženci na akciji čimbolj uživali v vseh aktivnostih, ki jih zanje pripravljajo organizatorji. Da se izognemo morebitnim nevšečnostim, zato objavljamo še povzetek raznih napotkov, ki jih v daljši verziji najdete na uradni spletni strani: zlet.taborniki.si

ODHOD: v Velenje se odpravljamo z najetim avtobusom skupaj z ostalimi SPOOT taborniki. Zbor udeležencev je 1.8.2017 ob 6:30 na avtobusni postaji Ajdovščina. PROSIMO DA NE ZAMUJATE, saj nas do Velenja čaka še dolga pot ☺
PRIHOD: na isto mesto se vračamo 10.8.2017 v večernih urah, točno uro prihoda še sporočimo

OPREMA:
Zlet se začne s trodnevnim bivakom, na katerem udeleženci prehodijo okrog 40 km, končni cilj pa je zletni tabor. Bodite primerno obuti (gojzarji), opremo pa imejte spakirano v 2 kosih – 1 nahrbtnik v katerem imate opremo za v tabor, ter en nahrbtnik za bivak.
Podrobnejše informacije o opremi: http://zlet.taborniki.si/index.php/porocilo/pogosta-vprasanja
V nahrbtniku za bivak (minimalno 45l nahrbtnik) naj bo dovolj prostora še za skupno opremo in hrano, ki si jo bomo razdelili na avtobusni postaji. Za skupno opremo (šotore, šotorke, vrv,…) ter prvo pomoč bomo poskrbeli mi!
Udeleženci naj imajo s seboj NUJNO svojo menažko, pribor ter čutaro, saj bodo iz ekoloških razlogov hrano in pijačo lahko dobivali le v svoje posode. Tabornik je okolju prijazen! ☺ Prav tako kot na rodovem taborjenju je obvezna uporaba BIO MILA!

Za vse ostale informacije priporočamo branje uradne spletne strani, za morebitna vprašanja pa sem dosegljiva na 041 429 262 (Ela).

Taborniški pozdrav!

?>